BON BINI RESTAURANT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 242 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bon Bini Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 8:25 Eten was echt heel smaakvol! Super verrast. Porties zijn inderdaad groot, daar hadden we ons in de hoeveelheid wel een beetje op verkeken. Maar beter te veel dan te weinig! Goeie prijs-kwaliteit verhouding
7 apr 2024 om 22:22 Lekker en snel!
7 apr 2024 om 21:07 Zoals altijd weer héérlijk!!! En super snel geleverd. Wij bestellen vaker en blijven dit doen!
6 apr 2024 om 21:52 Kwalitatief waanzinnig
5 apr 2024 om 20:47 Zeer slecht. Kwaliteit gaat zo hard naar beneden overal….
5 apr 2024 om 20:16 Ik betaalde 30e voor 2 burgers en friet, ik verwachtte vlees van hoge kwaliteit, teleurstelling, maar in Nederland kun je van restaurants niet veel verwachten, omdat het eten overal erg slecht is
29 mrt 2024 om 20:41 Snel en heerlijk warm eten. Top!
24 mrt 2024 om 21:16 Het gaat mij niet om die 15cent voor platic maar wel om het principe. Je betaald 15cent terwijl het in een papieren zakje geleverd wordt? Dat vind ik raar
20 mrt 2024 om 20:55 Heerlijke burrito’s en lekker snel bezorgd!
15 mrt 2024 om 21:56 Heerlijke burger, vlees goed gebakken, nog een beetje sappig, goed gevuld. Broodje van de burger was de enige minpunt. Friet ook lekker warm en krokant. Drankje koud gebleven. Kortom prima eerste indruk! Ga zo door!
11 mrt 2024 om 12:52 Snelle levering en heerlijk eten!
6 mrt 2024 om 21:54 Keurig op tijd, ruime porties en lekker eten!